Сустракайце навінку – гарэлку гандлёвай маркі «Браты»!

21.08.2018
Лінейка класічных гарэлак ААТ «МІНСК КРЫШТАЛЬ» папоўнілася ўнікальнай навінкай – гарэлкай гандлёвай маркі «Браты»!

Brothers.jpg

Ужо цяпер на прадпрыемстве ідзе разліванне і зусім хутка лінейка паступіць у продаж.

Розлив водки Браты 1.jpg

«Браты» - гэта асаблівая лінейка! Гэта знак новага шматнацыйнага грамадства вольных людзей. Гэта гарэлка з інтэрнацыянальным характарам, якая нясе ў сабе ідэю братэрства і яднання народаў.

Мы ўсе падарожнічаем па свеце ці бываем у розных кутках нашай Радзімы. Усюды, дзе б мы ні былі, мы заўсёды знаходзім сяброў, прыяцеляў і людзей блізкіх нам па духу. У кожным кутку света мы не застаемся ў адзіноце і заўсёды можам спадзявацца на чыю-небудзь падтрымку.

«Браты» - гэта якраз той напой, які стане знакам братэрства, сяброўства і сапраўдных моцных адносін паміж намі – братамі.

Яркі дызайн бутэлькі ў выглядзе зялёнага шэйкера падкрэслівае няўхільнасць складанага дружалюбнага «мікса» народаў і іх трывалых сувязяў. А зялёны колер у асобнасці, нясе значэнне чыстых і па-сапраўднаму шчырых адносін. Акцэнт на чырвонай этыкетцы надаюць профілі саміх братоў, якія гавораць нам, што мы ўсё жыццё жывем тварам да твару.

Розлив Браты 3.jpg

Усяго выйшла тры наймення гарэлкі ГМ «Браты»: Родныя, Сапраўдныя i Сяброўскiя.

Гарэлка «Браты» стане выдатным падарункам для членаў сям'і, блізкіх, сяброў, а таксама сувенірам для гасцей Беларусі, ці прэзентам у замежных падарожжах.
«БРАТЫ» - Заўсёды разам!